T3 Lucea ID pregled: Ovo inteligentno glačalo podiže tehnologiju za kosu na drugu razinu

T3 Lucea ID je pametan, gladak i prilično seksi

karipsko varivo od piletine
T3 Lucea ID

(Kredit za sliku: T3)Ženska i kućna presuda

T3s inteligentno glačalo za kosu i glačalo za oblikovanje podižu postavke ravnanja kose na drugu razinu

Razlozi za kupnju
  • +

Inteligentno prilagođavanje topline

• +

Ionska tehnologija

• +

Prekrasan dizajn

• +

Jedinstven način osvježavanja

Razlozi za izbjegavanje
  • -

Dugo postavljeno

• -

Moguće pogreške na zaslonu osjetljivom na dodir

Kako tehnologija ide, prilično je teško gurnuti stvari naprijed kada pokušavate stvoriti najbolje pegle za kosu . Provučete kosu između zagrijanih ploča, poravnana je i to vam je puno, zar ne? Pogrešno kaže T3 Lucea ID.

Umjesto toga, svaka osoba koja odabere ovaj styler nove generacije uživa u prilagođenim postavkama na temelju svoje duljine, gustoće i stanja. Postavke koje čak ne moraju sami doraditi jer uređaj to radi umjesto njih zajedno s ionskom tehnologijom zaglađivanja, mikročipom koji pami na toplinu i sekundarnim načinom za kosu dva dana.

Nakon toga, da, provlačite kosu između zagrijanih ploča i ona se izravnava - jer su zato ti alati u našim životima. No s ovim inteligentnim dodatnim značajkama, T3 obećava da će ukloniti nagađanja iz oblikovanja i njege kose - i (uglavnom) to uspjeti. Početno postavljanje složenije je od gumba za uključivanje i isključivanje vašeg prosječnog stylinga, a mogućnost glatkog zaslona osjetljivog na dodir ima neke nedostatke. No, ovo su mali šalovi za razliku od silno impresivne tehnologije i vrlo ugodnog dizajna i osjećaja Lucea ID -a.

Pregled T3 Lucea ID

Tehnički podaci

RRP: 189 funti Težina : 391 grama Duljina kabela: 2,5 m Jamstvo: 2 godine

Tehničke performanse

T3 Lucea ID pozitivno pjeva s jedinstvenim tehničkim značajkama. Počnimo s velikim-T3 Heat ID, skupom prilagođenih postavki topline na temelju vaše teksture kose, duljine i je li obojena ili nije. Postavljanje je prva stvar koju učinite nakon uključivanja styler -a, a to je slučaj dodirivanja različitih simbola na ploči sa zaslonom osjetljivim na dodir za opisivanje vaše kose. Lucea ID tada izračunava vašu savršenu temperaturu grijanja od devet izbora, miješa se do navedene temperature u nekoliko sekundi i, pod uvjetom da ste zadovoljni s ponudom, ostaje pri tome svaki put kad stilizirate.

Način osvježavanja još je jedan zanimljiv dodatak. Ova je postavka dizajnirana za oblikovanje drugog dana. Ovo je trenutak kada niste imali vremena oprati ili nabaviti najbolji fen za kosu uključeni, ali žele nadopuniti jučerašnji izgled s malo topline. Ovaj način rada nalazi se na nižoj temperaturi od uobičajenog HeatID -a - dovoljno visok da izgladi i oblikuje, ali s manje oštećenja. Uključivanje ove funkcije pokazuje intuitivno razumijevanje o tome kako žene doista stiliziraju kosu, što je često slučaj rješavanja problema i nadoplata, a ne potpunog posla. Lijepo je osjećati da se za ove prilike lako možete prebaciti u ljubazniji način rada.

Materijali koji se ovdje koriste su vrhunski, još jedan zaštitni znak T3 čija sušila, uvijači i stileri nikada ne razočaraju svojim taktilnim osjećajem i lijepim dizajnom. Za Lucea ID to znači elegantnu ploču zaslona osjetljivu na dodir pa apsolutno nikakvi gumbi i prekidači ne uznemiruju biserno vanjsko kućište uređaja. Ploče su izrađene od sjajne keramike, kontrolirane su temperaturom pomoću pametnog mikročipa, a maleni otvor za otpuštanje tik iznad njih oslobađa mlaz iona za suzbijanje pozitivnih naboja u kosi koji izazivaju kovrčanje.

Korisničko iskustvo

Kad prijeđete neke početne prepreke pri postavljanju, bit ćete u vrlo lijepom trenutku s Lucea ID-om. Naravno, zbog zaslona osjetljivog na dodir i inteligentnog načina rada Heat ID, morat ćete zapravo pročitati upute da biste započeli s ovim stilom. Ako ste išta poput mene (što će reći, vrlo lako se isključuje kompliciranom tehnologijom), ovo bi vas moglo potaknuti na pitanje zašto ga jednostavno ne mogu uključiti i otići? ali vrlo jednostavna knjižica vodi vas kroz proces koji ne traje više od minute ili dvije.

ispeći 2015

Komande na zaslonu osjetljivom na dodir zasigurno su zadovoljavajuće - pritisnite LED prekidač na tri sekunde i malo šuma i vibracija obavijesti dajući vam do znanja da je styler uključen. Zatim dodirnite simbole da opišete svoju duljinu, stanje i debljinu kose - brošura sadrži obilje informacija koje će vas usmjeriti pri odabiru ako je potrebno. Zaključajte zaslon dodirom gumba za uključivanje i pojavit će se niz malih traka, pomalo poput prikaza baterije telefona, kako bi pokazale koliko styler misli da biste trebali ići. Postoji i ručni način rada ako želite sami odabrati grijanje i zasebni gumb koji se izravno prebacuje u način osvježavanja kako biste se lako prebacivali između njih. U duhu iskrenosti, imao sam nekoliko pogrešnih startova tijekom postavljanja, gdje nisam bio sasvim siguran je li zaslon zaključan ili otključan ili koji zvuk znači što. No, snašao sam se u tome za nekoliko minuta - ništa mi nije neobično pri postavljanju novog kompleta.

Kad smo već kod uputa, ima dosta naglaska na tome da se stvari ne dodiruju u krivo vrijeme. Upućeni smo da ne dodirujemo područje iznad gumba za napajanje prilikom uključivanja ili isključivanja glačala i da ne dodirujemo gumb za uključivanje prilikom oblikovanja. Jasno je da je malo lakše slučajno pritisnuti gumb ako zapravo ne fizički gumb strši. Ali nisam našao da to predstavlja problem u mojim testnim sesijama i svatko s telefonom sa zaslonom osjetljivim na dodir trebao bi se moći lako kretati kroz ovu grešku.

Što se tiče stvarnog iskustva ispravljanja, ovo je glatko i zadovoljavajuće iskustvo, pa je T3 Lucea ID jedan od najbolja ravnala za kovrčavu kosu . Ploče su 10 cm dulje nego što je standardno za T3 i većinu drugih proizvođača stajlera, što znači učinkovito oblikovanje. Također sam otkrio da su tanki, elegantni tanjuri i zakrivljeni vanjski rub stylera pomogli pri stvaranju valova - nešto za što zapravo nikad nemam smisla, ali to je olakšalo stvar kao što će ikad biti.

Posljednji mali, ali vrlo dobrodošao dodir je mali čičak remen pričvršćen na olovo. To pomaže da se uredno zamota i spriječi stvaranje onih zapetljaja električnih kabela sličnih Meduzi koji se čini da su se sami razvili u mojoj ladici za alate za kosu.

Rezultati

A što je s kosom? Pametna tehnologija i seksi dizajn osim dokaza da je puding naravno u jelu - a Lucea ID pokazao se zaista vrlo zadovoljavajućim. Ti sjajni tanjuri s lakoćom su kliznuli po mojoj kosi, ostavljajući je glatkom, ravnom i (mogu samo pretpostaviti) donekle oslobođenom štete koju bi moja prirodna sklonost odabiru najveće topline nanijela.

Jesam li primijetio neki poseban učinak izglađivanja od iona? Ne baš, ali vjerujem da su radili svoj posao. Način osvježavanja bio je dar za petominutne nadogradnje stylinga. Kosa mi je bila sretna što se uskladila s nižim temperaturama drugog dana, što će opet, vjerujem, dugoročno pomoći u stanju moje kose.

Pročitajte Sljedeći

Lažni preplanuli ten za blijedu kožu